Prominenten ontvangen Iesbewies Noorder Rondritten

Op de jaarlijkse ledenvergadering van de IJsvereniging Noorder rondritten hebben onlangs een viertal prominenten een Iesbewies ontvangen. Commissaris van de Koning René Paas, burgemeester van Het Hogeland Henk Jan Bolding, wethouder Pier Prins van Eemsdelta en presentator Derk Bosscher.

Tijdens de vergadering werd aan de leden niet alleen verantwoording afgelegd over de besluiten van het afgelopen jaar, maar er werd ook stilgestaan bij de fietsroute, die dit jaar samen met de provincie en MFAC Loppersum werd gerealiseerd. Aan het eind van de vergadering werd een presentatie door het bestuur gegeven over het Noorder Rondritten dorp. Met dit dorp heeft de organisatie een oplossing gevonden voor de locatie van waaruit rijders zullen vertrekken, omdat de gebruikelijke locatie de afgelopen jaren een andere bestemming heeft gekregen.

Na de vergadering ontvingen Henk Jan Bolding, René Paas en Pier Prins een Iesbewies. Dit gebeurde als dank voor hun inspanning om de vereniging te ondersteunen waar dit nodig is. Alledrie onderstreepten het belang van de ijstocht en hadden mooie verhalen over deelnames in het verleden. Het slotwoord was voor Derk Bosscher. Met een aaneenschakeling van hilarische anekdotes over zijn deelname aan de tocht in 1997 sloot hij af. Bosscher, die zelf nog altijd fanatiek schaatst, ontving ook een Iesbewies.

Meer nieuwsberichten

Gewijzigde statuten zijn klaar

De statuten van de IJsvereniging Noorderrondritten zijn recentelijk aangepast door notariskantoor Huitsing en Poort, na goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering. Deze wijzigingen markeren een belangrijke

Lees meer »
wooden ladle and spatula on top of table

Noorderrondrit kouk

Noorderrondrittenkouk. 500 gram zulfriezend bakmeel 250 gram havermout 500 gram broen sukker 400 gram roombodder (langzoam smolten) Alles deurnkander ruiern en op n ienvette en

Lees meer »

Schema clustervergaderingen

De komende periode gaan bestuursleden in gesprek met de verschillende clusters. Tijdens deze bijeenkomsten worden onder andere afspraken met elkaar geverifieerd en worden materialen geïnventariseerd.

Lees meer »