Iesbewies aanvragen

Als u deel wilt nemen aan een toertocht van de Noorder Rondritten dient u in het bezit te zijn van het zogenaamde ‘IESBEWIES’. Er worden maximaal 10.000 ‘IESBEWIEZEN”  uitgegeven.

Strikt persoonlijk

Het ‘IESBEWIES’ is strikt persoonlijk. Het ‘IESBEWIES’ wordt steeds voor maximaal 3 jaren uitgegeven. Het huidige  ‘IESBEWIES’ verliest in 2020 zijn geldigheid. Indien U nu in het bezit bent van een ‘IESBEWIES’ krijgt U van ons bericht wanneer u zich weer aan kunt melden voor een nieuw  ‘IESBEWIES’ .

Iesbewies na Noorder Rondrit

Een ‘IESBEWIES’ verliest zijn geldigheid direct het verrijden van de Noorder Rondritten. Na elke Noorder Rondritten dient om startrecht te behouden een nieuw ‘IESBEWIES’ te worden aangevraagd. De kosten van een ‘IESBEWIES’ bedragen dan wederom € 19,00.

Twee voorbeelden ter verduidelijking

In verband met de weersomstandigheden is het 3 jaren achtereen niet mogelijk om de Noorder Rondritten te organiseren. Na deze 3 jaren is de geldigheid van dit ‘IESBEWIES’ vervallen. U dient op dat moment een nieuw Iesbewies aan te vragen.

U vraagt een  ‘IESBEWIES’ aan. Na 2 jaren worden de Noorder Rondritten verreden. Na de rit is de geldigheid van het ‘IESBEWIES’ vervallen. U dient voor nieuw startrecht voor de eerstvolgende Noorder Rondritten een nieuw ‘IESBEWIES’ aan te schaffen.

Maximaal 10.000 deelnemers

De 10.000 deelnemers worden verdeeld over de vier verschillende toertochten. Op het moment dat het maximaal aantal deelnemers voor een toertocht is bereikt, wordt geen ‘IESBEWIES’ voor die betreffende toertocht meer uitgegeven.

Kies hieronder de afstand met bijbehorende startplaats om u aan te melden voor het Iesbewies, let hierbij wel op dat u bij het invullen van uw telefoonnummer geen streepjes gebruikt, dus het hele nummer aan elkaar vermelden.

U kunt kiezen voor betaling via automatische incasso aan de linkerkant of betaling via iDeal aan de rechterknat

Automatische incasso

iDeal