Nieuwe website Noorder Rondritten met dank aan Webpuccino

Onlangs is de nieuwe website van de IJsvereniging Noorder Rondritten online gegaan. Om diverse redenen is besloten in zee te gaan met het bedrijf Webpuccino. Dit bedrijf is van oud-Bafloër Edwin Duinkerken. Met hart voor Het Hogeland heeft Edwin uit goodwill tegen een zeer schappelijk tarief zijn diensten beschikbaar gesteld. Wij zijn hem daar zeer dankbaar voor.

Daarnaast is het voor ons als organisatie veel eenvoudiger om middels zijn software zelf de website te kunnen beheren. Dat is ook het uitgangspunt van zijn bedrijf: “Je moet een website net zo makkelijk en plezierig kunnen beheren als dat je een cappuccino drinkt”, aldus Duinkerken. Hij woont in Utrecht maar is nog geregeld in Baflo. Hij hoopt als geen ander ooit nog eens een echte winter te krijgen. “Het is lang geleden dat ik op schaatsen heb gestaan, maar als het zover is en de mogelijkheid is daar ga ik zeker een poging doen de Noorder Rondritten te schaatsen”. Tot slot is de nieuwe site ten opzichte van de oude meer geschikt om op de mobiele telefoon te bezoeken.

Om de herkenbaarheid te vergroten is tegelijk geïnvesteerd in een nieuwe huisstijl. De herkenbaarheid is overeind gebleven maar het logo heeft wel een frisse nieuwe uitstraling gekregen. Bloeimedia uit Groningen heeft deze klus op zich genomen. Wij zijn ook hen dankbaar voor de bewezen diensten.

Meer nieuwsberichten

Gewijzigde statuten zijn klaar

De statuten van de IJsvereniging Noorderrondritten zijn recentelijk aangepast door notariskantoor Huitsing en Poort, na goedkeuring van de Algemene Ledenvergadering. Deze wijzigingen markeren een belangrijke

Lees meer »
wooden ladle and spatula on top of table

Noorderrondrit kouk

Noorderrondrittenkouk. 500 gram zulfriezend bakmeel 250 gram havermout 500 gram broen sukker 400 gram roombodder (langzoam smolten) Alles deurnkander ruiern en op n ienvette en

Lees meer »